SolidGreen™ productengamma

Partytenten

Zeer stevige partytenten met een stalen frame, dat gegalvaniseerd werd om roestvorming tegen te gaan. Zware PVC bâche voor dak en zijwanden. Verkrijgbaar in diverse afmetingen, gaande van 3x4 tot 6x12 meter.

Pagodetenten

Pagodetenten zien er niet alleen luxueus uit, ze zijn ook nog eens makkelijk op te zetten én enorm duurzaam! U hebt de keuze tussen een model in PVC (wit of beige) of polyester (zwart of taupe), allebei brandvertragend en UV-bestendig. De staanders en liggers zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium (diameter: 63 mm). Beschikbare afmetingen: 3x3, 4x4 en 5x5 meter.

Vouwtenten

Professionele vouwtenten zijn op te zetten in slechts 1 minuut tijd. Dankzij het vernuftig scharniersysteem vouwt u de tent letterlijk open en weer dicht. SolidGreen vouwtenten zijn uiterst sterk en stabiel door het aluminium frame, met staanders van maar liefst 5 cm diameter. Verkrijgbaar in afmetingen 3x3, 3x4,5, 4x4, 3x6 en 4x8. Keuze tussen zeilen in polyester of PVC.

Stertenten

Stijlvolle stervormige tent met ruime diameter van 10, 12, 14 of 16 meter. Ideaal voor recepties, beurzen, campings,… Zeer eenvoudig op te bouwen en bijzonder kwalitatief: de centrale mast is volledig gemaakt uit aluminium, de zeilen zijn van PVC of polyester. Wordt standaard geleverd met een handige draagtassenset.

Kadertenten

Professionele feesttent, op te bouwen in modules van 2 of 2,5 meter. Mogelijke breedtes zijn 3, 4 of 5 meter. U kan uw tent dus volledig naar eigen wens samenstellen! Kwaliteit is sowieso verzekerd dankzij de zware PVC zeilen (580 gr/m²) en de aluminium profielen met diameter van 60 mm. Bijkomende verstevigingen in het dak en op de grond maken van uw tent een onwrikbare constructie.

Opslagtenten

Stevige tent van 4x8, 5x10 of 6x12 meter groot, geschikt als bijkomende stockageplaats of werkruimte. Dakzeil en zijwanden zijn gemaakt uit brandwerend en UV-bestendig PVC. Ruiten zijn er niet, waardoor pottenkijkers op ruime afstand blijven. Zelfs bij slecht weer blijft een opslagtent uiterst stabiel: het 50mm dikke frame is immers perfect bestand tegen regen en wind!

Accessoires

Rust uw tent verder uit met extra verankering, stevige transporttassen of andere praktische toebehoren. Eventueel kan u ook nog een infrarood verwarmingstoestel bijbestellen, zodat u zelfs bij killere temperaturen naar hartenlust kan feesten. Wilt u graag wat sfeerverlichting in uw tent? Dan bent u zeker geïnteresseerd in één van onze lichtslingers met PVC lichtbollen.

Meubilair

Solide partymeubilair, volledig inklapbaar en dus bijzonder vlot te transporteren. Keuze uit eettafels (rond en rechthoekig), professionele bartafels en comfortabele klapstoeltjes. Voor alle SolidGreen-meubels zijn er hoezen en tafellakens voorzien, zodat u ze ook op iets chiquere feestgelegenheden kan gebruiken.